kindercamping Nederland

Met jonge kinderen op vakantie

Wanneer je met kinderen tot 14 jaar op vakantie gaat, is het natuurlijk geweldig als er voldoende is te doen tijdens de vakantie. Op kindercamping Nederland zijn er veel faciliteiten en voorzieningen voor jonge kinderen, zodat zij zich geen moment zullen vervelen tijdens de vakantie. Of het nu mooi weer is of of niet, op de Leistert zijn er binnen en buiten altijd leuke dingen te doen. Voor de kleinste gasten is het animatieteam met Pluck & Pien geweldig om mee te doen.

Veel speelgelegenheid en waterpret

Weer of geen weer, op kindercamping Nederland kun je zowel binnen als buiten lekker zwemmen. Is het warm dan neem je natuurlijk een duik in het golfslagbad buiten, bij minder mooi weer ben je welkom in het prachtige subtropische zwemparadijs. Rondom de kampeerveldjes zijn speeltoestellen geplaatst, omdat deze voor een bepaalde leeftijd zijn maakt je kind al snel vriendjes met andere kinderen. Ook in de overdekte plaza met de indoor jungle, vinden het kinderen het erg leuk om te spelen.

kindercamping Nederland

Bijna alles gratis voor kinderen

Op kindercamping Nederland zijn de faciliteiten voor kinderen om te spelen bijna allemaal gratis, het animatieteam geeft de kinderen gegarandeerd een geweldige vakantie. Klussen in het klushuis of meedoen aan een van de andere activiteiten, shows, spelletjes, sportactiviteiten iedere dag weer een bomvol programma voor de kinderen. Ook in de overdekte plaza is er meer dan genoeg te doen voor kinderen, de oudere kinderen kunnen een balletje gooien in de bowling. Op het speelveld worden ook leuke sporttoernooien georganiseerd. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *